Green Peel® er kåret til nummer én i verden på naturlig hudfornyelse. Det er en medisinsk utviklet peeling på ren plantebasis, helt uten kjemiske virkestoffer.


100% NATURLIG

Green Peel® inneholder KUN rene planter og urter, blant annet Aloe Vera, Blæretang og Spirulina. Gjennom den unike sammensetningen av urter, behandles huden med høykonsentrerte næringsstoffer som har både beroligende og helende virkning på huden, samtidig som urtene er svært rensende, regenererende og stimulerende.

Dette er altså en real treningsøkt for huden, som bidrar til økt styrke, sunnhet og spenst! Behandlingen er kraftig vevsoppstrammende og bekjemper tidlig aldring.

SENSITIV HUD

Green Peel® kan også gjøre underverker for en sensitiv hud, og har utrolig gode resultater både på eksem og rosacea. Det er altså mulig for selv den mest ømfindtlige hud å oppnå en sunn hudtilstand med en fornyet og sterk hudbarriere. Hipp hurra!


TA KONTAKT DERSOM DU LURER PÅ MER ANGÅENDE GREEN PEEL® OG DR. SCHRAMMEK, SÅ FINNER VI FREM TIL EN BEHANDLING ELLER HJEMMEPLEIEPRODUKTER SOM PASSER FOR AKKURAT DEG :)

MINIMALT STRESS OG BELASTNING

I motsetning til kjemisk peeling har urtene som brukes i Green Peel® samme ph-verdi som huden. Behandling av huden gjøres dermed uten å strippe den viktige hudbarrieren. Til tross for den dyptvirkende peelingen lager Green Peel® heller ingen skader på huden, og selv den dype Green Peel® Classic er meget skånsom tross sin kraftige dypdeeffekt. Green Peel® er en trygg behandling som stimulerer optimalt med minimalt stress for huden!


GLØD OG GNISTRING

Gløden og den karakteristiske gnistringen i huden ved berøring i flere dager etter alle Green Peel®, er helt særegent og et bevis på at huden blir optimalt stimulert. Fra innsiden jobber urtene sterkt antibakterielt, anti-inflammatorisk og næringsgivende, noe som er helt avgjørende for de gode resultatene.PRISVINNER

Green Peel® er en prisvinnende behandling. Siden 2010 har den vunnet pris hvert år for beste behandling på naturlig hudfornyelse av «Beauty Forum Tyskland”, en høyt rangert pris kåret av forbruker selv.


I Norge har også Green Peel® fått mye oppmerksomhet og omtale av uavhenige media.


Ikke uten grunn skrev VG 1. januar 2017 at MinMote kåret Green Peel® til "Årets Velværetrend 2017" og hovedstadens hotteste behandling. Magasinet Elle og MinMote testet behandlingen og anbefaler den på det varmeste. I 2014 beskrev Stylemag Green Peel® som ”Kjendisenes favoritt”.


ÉN BEHANDLING – TRE STYRKER

Green Peel® finnes i tre styrker etter behov og hudtype. Den letteste Fresh Up/Express er en populær partypeel som setter i gang prosesser som bremser aldring og styrker sensitiv hud. Den mellomste, Green Peel® Energy, er en dyptvirkende antiagebehandling med gode resultater på konkrete problem, mens den dypeste gir fullstendig hudfornyelse på 5 dager. De letteste Green Peel® behandlingene er ideell som forberedelse til den dypeste.

Copyright @ GLØD Hudpleieklinikk 2018