PS! Jeg har tidligere drevet hudpleieklinikk kun for menn (Men's Lounge i Stavanger), og har derfor masse erfaring med behandlinger tilpasset mannen. Så her er du som mann altså i veldig trygge hender når du kommer til behandling!

Mitt navn er Vibeke Ellingsen, og det er jeg som eier og driver GLØD Hudpleieklinikk. Jeg er CIDESCO-sertifisert hudterapeut (utdannet ved Kosmetologskolen CIDESCO i København), og jeg har også bakgrunn som makeup-artist og negledesigner.


Jeg brenner for faget mitt, og er lidenskapelig opptatt av hud og hudhelse! Det er veldig viktig for meg at du som kunde føler deg godt ivaretatt og hørt, og jeg gjør mitt ytterste for å tilpasse behandlingene mine til akkurat DITT behov. Enten du har et hudproblem du ønsker å få bukt med, eller tar hudpleietimer mest for velværens skyld, så er du hjertelig velkommen til GLØD :)


Jeg arbeider med meget gode produkter som kan tilpasses alle hudtyper, og jeg har også mange gode hjemmeprodukter for salg. Jeg hjelper deg selvsagt med å finne frem til det som passer best for din hud.


I tillegg til ansiktsbehandlinger utføres også hårfjerning, og forming/farging av vipper og bryn.

Copyright @ GLØD Hudpleieklinikk 2018