BABOR er virkelig en pionér innen profesjonell hudpleie, og denne tyske luksusserien er basert på årevis med vitenskap og forskning. Alle produkter tilvirkes i Babors eget laboratorie i Tyskland, med fokus på miljø og naturvern gjennom hele prosessen fra produksjon til levering. Babor har altså et stort grønt hjerte, og tester selvsagt ingen produkter på dyr. Merket er kanskje aller mest kjent for den unike renseoljen, samt de enormt konsentrerte ampullene, som har fått kultstatus i bransjen. Har du ikke prøvd ennå, så velg deg en av disse behandlingene!Quick Fix 30 min

En kjapp (men svært effektiv!) mini-behandling med rens, peeling, maske og avsluttende krem. Et raskt energipåfyll for huden i en travel hverdag.

690 kr


GLØD 30 min

It's all about the glow! Huden renses og peeles godt, så påføres den utrolige "selfieampullen" Perfect Glow og det avsluttes med vitaliserende maske og krem. Klar for fest på 30 min!

690 kr


Klassisk ansiktsbehandling 60 min

En god og avslappende behandling som passer for alle! Skreddersys etter din huds behov. Det renses og peeles (+ evt dyprens/utklemming ved behov), dyptvirkende serum og krem-masker får virke på huden din mens du får en avslappende nakke- og skuldermassasje. Avsluttes med krem tilpasset din hud.

990 kr


Klassisk ansiktsbehandling 80 min

Samme som over, men med stimulerende og vitaliserende ansiktsmassasje I tillegg. For ekstra avslapning og ekstra glød!

1290 kr


Detox 80 min

Perfekt behandling for en litt trett og sliten byhud – her brukes det bl.a. en detoksifiserende gummimaske som vil gjøre huden klar, frisk og strålende! Inkluderer rens, peeling, masker, massasje av ansikt, nakke og skuldre, samt avsluttende krem. Kjempegod spesialbehandling for alle hudtyper.

1390 kr


Collagenboost 80 min

En skikkelig luksusbehandling! Oppstrammende collagenmaske brukes for en umiddelbar utglattende og linjereduserende effekt. I tillegg er denne behandlingen ekstremt beroligende på huden, og er derfor ypperlig for deg med irritert og sensitiv hud. Rens, peeling, massasje av ansikt, nakke og skuldre, maske og avsluttende kremer inngår i behandlingen. Et must før de spesielle anledningene hvor du trenger å ta deg ekstra godt ut.

1490 kr


Crash-behandling 80 min

En av Babors fantastiske signaturbehandlinger. Passer for absolutt alle! Her jobbes det med Babors berømte ampuller for å gi huden et skikkelig kick, og opptil 7 ampuller “crashes” inn i huden under behandlingen. Rens, peeling, massasje av ansikt, nakke og skuldre samt avsluttende krem inngår også. En utrolig god behandling for fukt, glød og friskhet. Anbefales!

1490 kr

Copyright @ GLØD Hudpleieklinikk 2018