Green Peel® Eye Contour Treatment 30 min

En fantastisk behandling som virker drenerende og stimulerer mikrosirkulasjonen - den motvirker rynker, fine linjer, poser og mørke ringer under øynene. Også en fantastisk behandling for sensitiv hud rundt/på øyepartiet. Et skikkelig velværeboost!

700 kr

Dr. Schrammek er en verdenskjent medisinsk-inspirert hudpleieserie, dermatologisk testet og utviklet med ekspertkunnskap innen planter og urter. Dette er en prisvinnende serie som kombinerer det beste fra naturen med det beste fra den medisinske verden, og gir langtidsresultater helt utenom det vanlige. Med sin ekspertise innen både allergi og anti-age, har Schrammek laget produkter som er supereffektive og ypperlige for til og med den mest sensitive hud! Dette er også et svært "grønt" og miljøvennlig selskap, nesten hele serien er vegansk, og ingenting er testet på dyr. Dr. Schrammek og Green Peel anbefales på det sterkeste!

Green Peel® Express 30 min

Også kjent som “partypeel”. Dette er en ekspressutgave av Fresh Up - passer for deg som vil ha fantastiske resultater på et minimum av tid! Rens, peeling med Green Peel urteblanding, og avsluttende kremer. Kjempeeffektiv behandling for alle hudtyper.

990 kr

 

Green Peel® Fresh Up 60 min

Den mildeste av peelingene. Den setter igang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud. Med evt utklemming ved behov, maske og massasje av nakke/skuldre.

1200 kr

 

Green Peel® Energy 60 min

Dette er en litt kraftigere variant. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. En skikkelig energibombe som styrker huden og stimulerer alle hudens funksjoner som svekkes med årene. Med maske og massasje av nakke/skuldre.

1400 kr 

 

Green Peel® Classic 60 min

Den dypeste av de tre Green Peel-utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Her må det påberegnes noe rødhet og litt flassing, og etter ca fem dager kommer du tilbake for en oppbyggende behandling. Du MÅ følge opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter. Resultatet er total hudfornyelse!

Sammenlagt pris for Classic + etterbehandling dag fem: 2400 kr


Hydra Maximum fuktboost 60 min

Optimal fuktbehandling for alle med tørr eller dehydrert hud, eller hud med svekket fuktbalanse. Her gjennomfuktes huden med aktive ingredienser som både er beroligende og styrkende. Hudens evne til å holde på fuktighet forbedres. Dette er rett og slett en nydelig behandling, og alle trenger en fuktboost innimellom!

990 kr


Calm & Clear dyprens 45-60 min

Den ideelle behandling for aknehud, dehydrert hud med høy talgproduksjon og/eller behov for utklemming. Behandlingen er veldig reparerende og anti-inflammatorisk, så vel som beroligende og fuktgivende.

Kan også inkludere lett Green Peel® for ytterligere betennelsesdempende og rensende effekt.

Pris uten Green Peel® 790 kr

Pris med Green Peel® 990 kr

 

Purifying Intense dyprens 60 min

En kraftig og effektiv behandling for fet, uren og kombinert hud. Behandlingen har en sterkt rensende effekt på porene, og i tillegg til lett Green Peel®, brukes det her en svart kullmaske som virker som en magnet på urenheter, smuss og overflødig talg. Den er i tillegg klargjørende, bakteriedrepende og anti-inflammatorisk. Behandlingen virker forebyggende mot akneutbrudd, og huden etterlates ren og frisk!

1100 kr

 

DR.SCHRAMMEK SIGNATURBEHANDLING - Time Control Lift Treatment 90 min

Dette er en helt spesiell hudpleieopplevelse, perfekt når du virkelig ønsker det lille ekstra!

Her kombineres den effektive Green Peel® med Time Control-serien; de svært aktive antiage-produktene fra Dr.Schrammek. Her snakker vi grundig rens, høykonsentrert næring, nydelig vitaliserende massasje og oppstrammende masker med utsøkte, kraftfulle ingredienser som styrker slapp hud og gir eksepsjonell mykhet. Cellefornyelsen og kollagenproduksjonen stimuleres, og hudbarrieren styrkes. En maksimalt avslappende hudpleietime med utrolige resultater. Her er det bare å nyte 90 min i syvende himmel, og glede seg til å se og kjenne effekten etterpå! En strålende hud og en glød man ikke kan sminke seg til. 

1790 kr

 

DR.SCHRAMMEK SIGNATURBEHANDLING - Skin in Balance 60 min

En nydelig behandling for stresset og svært sensitiv hud. Her jobber vi med å balansere og styrke hudens barrierefunksjon. Perfekt for alle som av ulike årsaker kan oppleve at huden er stram, flasser, har utslett eller klør, og det er en SUPER behandling for en hud som er svekket etter sykdom. En herlig avslappende og mykgjørende ansiktsbehandling som virkelig gjør godt for huden.

990 kr 

 


Copyright @ GLØD Hudpleieklinikk 2018

Ved alle Green Peel®-behandlinger anbefales bruk av spesialtilpassede hjemmeprodukter i ca én uke etter behandling, for å oppnå best mulig resultat etter urtepeelingen. Disse produktene fås kjøpt i små reisestørrelser dersom du ønsker det.